HEMEN ARA: +90 545 504 06 66

Blog

En güncel içerikler ve haberler

Cami Pencere Ustası

Cami Pencere Ustası Cami yapıları ve inşaatı konusunda faaliyet gösteren firmamız cami pencere konusunda profesyonel çalışmalarını yürütmektedir. Firmamız içerisinde bulunan ürünler aynı zamanda özel olarak tasarlanıyor olup kaliteli malzemelerden oluşmaktadır. Türkiye cam ustalarını bir çatı altında toplayan firmamız aynı zamanda cami pencere konusunda müşterilerine çeşitli alternatifler sunmaktadır. Usta arayanlar özellikle kaliteli işçilik ve kaliteli malzemeler konusunda dikkat etmelidir.

cami pencere nakış

Cami pencere ustası seçimi önemlidir çünkü camiler önemli yapılardır ve ayrıca bu önemli yapıların bütünlüğünü sağlamak, dayanıklılığını arttırmak, içerisinde ibadet yapacak olan insanların güvenliğini sağlamak önemlidir. Bu kadar manevi değeri yüksek olan cami ustaları aynı zamanda var olan camileri güzelleştirebilir ve cami restorasyon konusunda restore işlerinizi yapabilirsiniz.

Cami Pencere Ustası Arayanlar Nelere Dikkat Etmelidir?

Cami pencere ustası arayan kişiler öncelikle ustaların tecrübesine bakmalılar. Daha önce yapmış oldukları cami pencerelerini incelemelisiniz. Eğer özel motifler kullanılacaksa özel cam ustaları bulunmalıdır. Cam seçimlerinin sağladığı avantajlar ile beraber birçok özelliğin etkili olması gerekmektedir. Cami inşaatlarında ihtiyaca göre tercih edilebilen cam çeşitleri şu şekildedir,

  • Renkli camlar
  • Çift camlar
  • Kristal camlar
  • Empirme camlar
  • Telli camlar
  • Buzlu camlar
  • Tabakalı camlar
  • Reflektif camlar

Gibi daha birçok cam modelleri bulunmaktadır. Bu cam modellerinin her bir tanesi kendi içerisinde özelleştirilerek kullanılabilir. Bazı cam modelleri dayanıklılık konusunda daha iyidir bazıları ise estetik açıdan daha ön planda bulunmaktadır. Pencere ustası seçerken mutlaka seçilecek olan kişiler ile planlama yapılmalıdır. Ustalar caminiz için malzeme listesini çıkartarak ölçü konusunda fiyat tespiti yapar. Camın montesini yaparak bu camı test etmelidir. Herhangi bir sızdırmazlık gibi tüm aksaklıklar düzeltilmelidir. Hazırlanmış olan camlar tam olarak test edildikten sonra sizlerin onayını almalıdır.

Cami pencere ustaları caminin bulunduğu alana göre sizlere cam modelleri hakkında bilgi vermelidir ve aynı zamanda cami alanına uygun model seçimleri yapılmalıdır. Cami ustası ekibi ile beraber mekanik bir yeteneğe sahip olması gerekmektedir. Sabırlı olmalı, tasarım ve çizimlerde bir yeteneğe sahip olmaları gerekmektedir. Çalışma ortamında temiz çalışılması gerekmekte ve en önemlisi ise cama ve yapıya zarar vermeden montaj yapmalıdır.

Yukarı kaydır